Délegyházi Hunyadi János Általános Iskola

Híreink

Vízilabda edzőtábor Délegyháza

2017. augusztus 4. Szerző: Toldi Alexandra
Kollégát keresünk

2017. augusztus 1. Szerző: Toldi AlexandraJelenlegi álláshirdetéseink az alábbi linkeken tekinthetők meg.


Pótvizsgázók, figyelem!

2017. július 24. Szerző: Toldi AlexandraÉrtesítünk mindenkit, hogy az idei évben a tanulók javítóvizsgája 2017. augusztus 30-án 8 órakor veszi kezdetét. Az érintetteknek hivatalos értesítést küldtünk.


Napközis beiratkozás

2017. július 24. Szerző: Toldi AlexandraIdén a tankönyvosztással egy időben lehet majd a gyerekeket napközibe, tanulószobára beíratni, valamint az étkezési igényeket is ezen a két napon mérjük fel.

Várunk mindenkit szeretettel 2017. augusztus 24-én és 25-én!


Tankönyvosztás

2017. július 24. Szerző: Toldi AlexandraÉrtesítünk mindenkit, hogy a 2017/2018-as tanévben szükséges tankönyveket 2017. augusztus 24-én 13-19 óráig, illetve augusztus 25-én 8-14 óráig tudják átvenni a Délegyházi Hunyadi János Általános Iskolában.

Kérjük, hogy aki a 6-8. évfolyamon még nem mutatta be az igazolást a normatív támogatás igénybevételéhez (emelt összegű családi pótlék utalásáról szóló szelvény vagy bankszámlakivonat, rendszeres gyermekvédelmi kedvezményről szóló határozat, szakértői bizottság által kiállított szakértői vélemény), feltétlenül hozza magával a tankönyvosztáskor!

Kérdéseikkel forduljanak bizalommal hozzánk e-mailben a hunyadisok@gmail.com, hunyadisok@hunyadi-dhaza.sulinet.hu e-mail címeken vagy a (30) 692 1075-ös mobiltelefonszámon!


Megújulunk

2017. július 17. Szerző: Délegyháza Község Önkormányzata„Azokból a kövekből, melyek utunkba gördülnek, egy kis ügyességgel lépcsőt építhetünk.”

(Széchenyi István)

 

2017 tavaszán Délegyháza Község Önkormányzatának lehetősége nyílt a Hunyadi János Általános Iskola bővítésére. Ez a bővítés azonban csak ideig – óráig oldotta volna meg a jelenlegi problémákat.

A Szigetszentmiklósi Tankerületi Központtal összefogva az Önkormányzat saját erejét is felhasználva elkezdett azon dolgozni, hogy hosszú távú megoldást találjon. Ennek előkészítésekor derült ki, hogy az iskolaépület tetőszerkezetének állapota tarthatatlan. A tető felújítását az Önkormányzat 2017. június 19-én saját forrásból finanszírozva megkezdte.

Mindezzel egy időben megkezdődött az Európai Uniós pályázaton elnyert energetikai felújítás is az iskola épületén, mely a külső szigetelést, tetőszigetelést és a nyílászárók cseréjét jelenti.

Fenti beruházásokkal 2017 évben 270 millió forintot költünk az iskolára!

Ezen beruházások lebonyolításának idejére az iskola néhány osztályát el kell helyeznünk a település különböző, erre alkalmas közösségi helyszínein. Mindez kellemetlenséget okozhat mind az intézményeknek, mind az érintett csoportoknak.

Kérjük mindenki türelmét, megértését és pozitív hozzáállását, hiszen az eredmény egy korszerű, modern iskolai épület lesz.

 

Délegyháza Község Önkormányzata


Tanévkezdési információk

2017. július 14. Szerző: Toldi AlexandraTisztelt Szülők!

Az Önkormányzat és a Szigetszentmiklósi Tankerületi Központ közös finanszírozásával várhatóan szeptemberben megkezdődő építkezés miatt rendhagyó tanévkezdés elé nézünk. Mivel az alsós szárny építési terület lesz, így 6 osztály átmenetileg külső helyszínen kezdi meg a 2017/2018-as iskolai évet:

 • a 2.a osztály a Kölcsey Könyvtár épületében található kézműves terembe,
 • a 2.b osztály a Faluszépítő Egyesület termébe (Civilek Házának épületében),
 • a 3. osztály a Civilek Háza nagytermébe,
 • a 4. osztály a Kölcsey Művelődési Központ nagytermébe,
 • az 5.a osztály a Kölcsey Művelődési Központ tükrös termébe,
 • az 5.b osztály a Kölcsey Művelődési Központban a Baba-Mama Klub helyiségébe költözik át.

A költözködést augusztusban kezdjük meg.

Az 1. évfolyam tanulói, valamint, a 6., 7. és 8. évfolyamos diákok az iskola épületében kezdik az évet.

A kényelmetlenségek miatt szíves megértésüket kérjük!

Kérdéseikkel forduljanak bizalommal az osztályfőnökökhöz, az iskolatitkárhoz vagy iskolánk vezetőségéhez e-mailben a hunyadisok@gmail.com, hunyadisok@hunyadi-dhaza.sulinet.hu e-mail címeken vagy a (30) 692 1075-ös mobiltelefonszámon!


Nyári ügyeletet tartunk

2017. július 3. Szerző: Toldi AlexandraIskolánk hivatalos ügyek intézésére kéthetente szerdai napokon tart ügyeletetaz alábbiak szerint:

 • 2017. július 5.
 • 2017. július 19.
 • 2017. augusztus 2.
 • 2017. augusztus 16.

A titkárság a felújítási munkálatok miatt átmenetileg az informatika teremben található.

Kérdéseikkel forduljanak bizalommal hozzánk e-mailben a hunyadisok@gmail.com, hunyadisok@hunyadi-dhaza.sulinet.hu e-mail címeken vagy a (30) 692 1075-ös mobiltelefonszámon!

Mindenkinek jó pihenést és kellemes nyarat kívánunk!


Izgalmas tanórával kezdheti a tanévet a 7.a osztály

2017. július 14. Szerző: Toldi AlexandraA Délegyházi Hunyadi János Általános Iskola leendő 7.a osztályos diákjai egy vidám, izgalmas órával kezdheti a tanévet. Köszönjük minden kedves szavazónak a segítséget! Önök nélkül nem sikerült volna... :)


A tanév végével befejeződik a PET-palackok és műanyag kupakok gyűjtése

2017. május 25. Szerző: Toldi AlexandraÉrtesítünk mindenkit, hogy intézményünkben a PET-palackok leadására 2017. június 15-éig van lehetőség. A műanyag kupakok gyűjtése egyelőre felfüggesztésre került, tájékoztatjuk Önöket, amint újra lesz lehetőségünk azok átvételére is.

Megértésüket köszönjük!


Két első osztállyal indulunk szeptemberben

2017. május 25. Szerző: Toldi Alexandra2017. április 20-án és 21-én összesen 36 kisdiákot írattak a szülők a Délegyházi Hunyadi János Általános Iskolába, így már biztos, hogy két első osztállyal kezdhetjük a 2017/2018-as tanévet. Az 1.a osztályosokat Petőné Bartalis Piroska, az 1.b-seket pedig Babaitis Tímea tanítja majd.


Intézményvezetői pozíció - véleményezés, szavazás

2017. május 25. Szerző: Toldi Alexandra2017. május 9-én lezajlott a véleményező nevelőtestületi és alkalmazotti értekezlet iskolánkban. Az intézményvezetői pozícióra pályázók programjáról elkészített véleményeket ezen az eseményen ismertette az Előkészítő Bizottság, ezután szavazásra került sor a jelöltek munkatervének, majd intézményvezetői megbízásának támogatásáról. Az egyes véleményeket és a szavazás eredményét az alábbiakban olvashatják.


Körzethatárok, beiratkozás, nyílt napok, szülői értekezlet

2017. március 8. Szerző: Toldi AlexandraTudjuk, már nagyon várták a leendő elsősök beíratásával kapcsolatos tudnivalókat.

A fontosabb dátumok márciusban és áprilisban a következők:

 • 2017. március 8. 17 óra: hit- és erkölcstan oktatásával kapcsolatos tájékoztató az iskolában (jelen lesznek a református és katolikus egyház, valamint a Hit Gyülekezetének és természetesen intézményünk képviselői)
 • 2017. március 28. 14 óra: iskolaelőkészítő foglalkozás a leendő első osztályosoknak az iskolában (ezen a napon az óvónőkkel érkeznek a gyerekek hozzánk, a napközis nevelők és tanítónők készülnek a fogadásukra)
 • 2017. március 29. 8:00 - 9:45: nyílt nap, óralátogatás az elsősöknél és negyedikeseknél (az időpont az első két tanítási órát érinti, a gyerekek és szülők a tanórák keretében ismerkedhetnek iskolánkkal és tanítóinkkal)
 • 2017. április 3. 17 óra: szülői értekezlet a leendő első osztályos szülők számára az óvodában (jelen lesz igazgatóhelyettesünk és a két osztályfőnök, akik ismertetik a beiratkozással kapcsolatos tudnivalókat és megválaszolják kérdéseiket)
 • 2017. április 20. 8-19 óra: beiratkozás az iskola titkárságán
 • 2017. április 21. 8-18 óra: beiratkozás az iskola titkárságán (a körzetekkel és beiskolázással kapcsolatos hirdetményeket a folyamatosan frissülő Beiratkozás menüpont alatt tekinthetik meg. A beiratkozáskor Kazinczi-Tóth Enikő igazgatóhelyettes és Toldi Alexandra iskolatitkár segítik majd Önöket.)

Továbbra is kérjük türelmüket és megértésüket, kérdés esetén keressenek minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!


Nyílt nap és fogadóóra 2017. március 9-én

2017. március 8. Szerző: Toldi AlexandraMint arról már értesültek, az iskola 2017. március 9-én ismét kinyitja kapuit, hogy megtekinthessék gyermeküket az egyes tanórákon, illetve a fogadóórán feltehessék kérdéseiket a tanítóknak, szaktanároknak.

Várjuk Önöket az első és második órára (8:00 - 8:45, 9:00 - 9:45)! Amennyiben más tanórát is szeretnének megtekinteni, természetesen a korábbiakhoz hasonlóan a pedagógusokkal történt egyeztetés után erre is van lehetőségük. A fogadóórák 17 órától kezdődnek.

FONTOS VÁLTOZÁS!!! Jakus Lászlóné egészségi állapota miatt az 1.b osztály nyílt napja és fogadóórája a holnapi napon elmarad, és egy másik időpontra kerül kitűzésre. Kérjük szíves megértésüket!


2017. április 8-án "Ki mit tud?"-ot rendezünk

2017. március 8. Szerző: Toldi AlexandraSzeretettel várunk minden kicsit és nagyot, csoportot és egyesületet, általános és középiskolás tanulót a Délegyházi Hunyadi János Általános Iskola "Ki mit tud?"-ján 2017. április 8-án, szombaton.

Várjuk jelentkezésüket telefonos elérhetőségeinken (24/212 055, 30/6921075) vagy e-mailben (hunyadisok@hunyadi-dhaza.sulinet.hu). Részletek az eseményről hamarosan!